Archive for мај, 2010

Графитите – уметност или вандализам?

На овој напис можете да го оставите вашето мислење во врска со горниот наслов.

Дали според Вас, графитите се уметност или пак се само вандализам?

Пишувајте ни. Ве очекуваме.  🙂